divendres, 9 de gener del 2015

Spaguettis de carbassó

Us imagineu uns spaguettis de carbassó? Interessant, no? Si més no, poc vist i original.

Per fer-los és necessari una maquineta (com aquesta), peró jo ja en tenia un altra. Fa uns mesos, vaig descobrir una mandolina (aquesta), que pot fer fideus de carbassó en dues mides diferents.

La veritat és que són increïblement bons. Impressionants. Baixos en carbohidrats.


Els ingredients necessaris, són:
  • 3 carbassons grans
  •  500 gr de petxuga de pollastre desossada i tallada en trosso d'uns 2 centrímetes
  • 1/2 culleradeta de comí
  • 1 cullerada de sal
  • 1/4 de cullerada de pebre negre
  •  1 llima gran

Usant la mandolina, fem els spaguettis de carbassó, els posem en un bol gran i els deixem a banda. 
També es pot tallar el carbassó en trossos de qualsevol mida, si no es té aquest aparell.

Preescalfem una paella gran i profunda a foc alt i hi afegim el pollastre. El saltegem fins que estigui ben daurat, anant remenant de tant en tant. Afegim el comí, la sal i 1/2 cullerada de pebre negre cap al final. Ho remenem una mica més i ho cuinem durant 1 minut més. 
Ho posem en un bol i ho reservem.

Posem una altra paella al foc. Posem unes gotes d'oli i hi afegim els spaguettis de carbassó. Ho saltegem durant 2 minuts, remenant sovint. Ho traiem del foc i hi afegim el pollastre prèviament cuit,  una mica més de sal i el suc de llima.

Ho removem suaument i ho servim calent.



Gaudiu-ne, és un gran plat! Un gran Tastet!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada