Per aixó, aquest peix, agraeix la cocció en forn abans de fer-ho en paella.
La recepta de salmó amb mel i salsa de mantega de llimona és absolutament divina, és tant bona que quan l'hagis cuinat així no ho podràs fer de cap altra manera.
Els ingredients (4 persones):
- 4 filets de salmó
- sal i pebre
- 4 cullerades de farina
- 4 cullerades de mel
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- ratlladura de llimona
Per fer la salsa:
- 6 cullerades de mantega sense sal
- 2 grans d'all prensats
- 1 cullerada de mel
- el suc d'una llimona
- sal i pebre
Procediment:
- Pre-escalfar el forn a 200ºC
- Per la salsa de mantega de llimona: fondre la mantega en una cassola mitjana a foc mitjà. Remenar constantment, fins que l'escuma desaparegui i la mantega comenci a posar-se de color daurat, uns 3 minuts. Afegir-hi l'all, la mel i el suc de llimona, la sal i el pebre a gust. Reservar
- Salpebrem el salmó amb sal i pebre al gust. Arrebossar cada filet de salmó amb una cullerada de farina i ruixar amb una cullerada de mel.
- Escalfar l'oli d'oliva en una paella gran a foc mitjà, afegir el salmó a la paella i daurar-lo pels dos costats uns 2 minuts.
- Enfornar-lo fins que estigui totalment cuit, aproximadament uns 8 ó 10 minuts
- Servir immediatament amb la salda de mantega de llimona i la ratlladura de llimona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada