diumenge, 23 de novembre del 2014

Spaghettis a la carbonara

La recepta de pasta per excel·lència. Fàcil de fer. Amb ingredients habituals. Mai falla.

Aquest és un plat de pasta molt fàcil, que es pot realitzar amb només 5 ingredients i en 15 minuts. 
Per mi la millor part de la recepta és el bacó, la cansalada. Si sou escèptics per d'utilització d'ous crus, es poden deixar cuinar completament amb la calor residual; simplement ens hem d'assegurar que no quedin amb textura d'ous remenats.

És necessari:
  • 250 gr. de spaghettis
  • 2 ous grans
  • Formatge parmesà
  • 250 gr. de cansalada (bacó) tallat a daus
  • 4 grans d'all picats
  • Sal/pebre
  • Julivert picat

En una gran olla, fem bullir l'aigua amb sal. Cuinem la pasta segons les instruccions del paquet. Un cop cuits, els reservem.
En un bol petit, barregem els ous i el formatge parmesà. Ho deixem a banda.
Calentem una paella gran a foc mitjà - alt. Afegim la cansalada i la cuinem fins que estigui daurada i cruixent. Traiem l'excés de greix.
Afegim els alls, ben picats, durant aproximadament un minut. Afegim la pasta i la barreja d'ou i ho barregem suaument. Salpebrem a gust.
Ja està llest per menjar. Si es vol es pot adornar amb julivert picat.

A disfrutar! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada